Letní tábor 2023 – ŘEČTÍ BOHOVÉ


Vážení rodiče, 

Téma letošního tábora je Řečtí bohové. Veškeré informace najdete v přiloženém dokumentu. 

Tábor proběhne na tradičním místě (Myslív) a v tradičním čase (od 1.7 do 15.7 2023). Celotáborová hra nás zanese do starověkého Řecka k hoře Olymp. Úkolem dětí bude nejen řecké bohy usmířit, ale také si zkusí přípravu jejich oblíbeného nápoje tzv. ambrózie či se utkají se samotným Krakenem.

V posledních letech se setkáváme s vysokým zájmem o náš tábor, proto Vás prosíme, abyste co nejdříve poslali přihlášku (nebo aspoň email se zájmem o tábor), která je přiložena. V opačném případě může dojít k naplnění kapacity tábora a my už nebudeme moct přijmout další děti. Pokud má Vaše dítě kamaráda, který by s námi rád jel, ať neváhá!

Přihláška je přiložená ve Wordu, vyplňte ji prosím elektronicky a pošlete na email (tostrelka@seznam.cz). Podpis všeobecných smluvních podmínek je možno doplnit v den odjezdu u autobusu. 


Při odjezdu bude potřeba doložit ještě prohlášení zákonných zástupců a zdravotní způsobilost. Vše připomeneme s dostatečným předstihem před táborem.  V případě jakýchkoli dotazů nás neváhejte kontaktovat a to buď na mail (tostrelka@seznam.cz), nebo telefonicky (viz. čísla v informačním letáku).

Na všechny účastníky se moc těšíme!